4 llibres clàssics

Si em diguessin d’anar a la fira del llibre d’ocasió, hauria d’estar molt avorrit per acceptar, o tenir altres motius no relacionats amb la pròpia fira del llibre… I no és perquè no m’agradin els llibres, les antiqüalles o les fires, al contrari, però em surten els llibres per les orelles, i a casa de tots els familiars sempre n’hi ha d’intreressants… i en canvi de temps per llegir-ne, hi cabria en una caixeta de juanoles…

lobo esteparioana frank
món feliç

Però per casualitat, caminant per Pg. de Gràcia fa uns dies, em vaig trobar la fira, i com qui no vol la cosa, al treure el nas en una carpa, i veure clàssics tant bé de preu, quasi els regalaven tu!, doncs apa, no es poden deixar allà (ni que algun ja l’hagués llegit):

Tots ells de l’editorial Publimexi.

Però abans, he d’acabar Mil sols esplèndids, de Khaled Hosseini qui ha fet que Kabul em robi el cor, i que les ganes de conèixer la ciutat i el país siguin més grans que tota la ira allà desfermada!

3 thoughts on “4 llibres clàssics

  1. ohh, m’estic llegint el mateix llibre dels mil sols esplèndits! en fi, els llibres no s’acaben, sempre en queden de pendents!

  2. doncs rits jo vaig augmentant la llista de pendents més ràpid que la de llegits… 🙂

    Quina casualitat xocolatera! però segur que al meu ritme l’acabes abans tu que jo jejejeje! i ja veig que hi hauré d’assumir, sempre quedaran mil llibres pendents!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas